ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΚΟΡΟΙΒΟΣ" ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΟΡΟΙΒΟΣ" ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Προς
Την Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» Αμαλιάδας
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Ως Ηλείος, γεννημένος στον Κόροιβο της Ηλείας,ως διατελέσας πρόεδρος του Συλλόγου των εν Πάτραις Ηλείων «Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ», ως δημιουργός του αθλητικού πάλαι ποτέ διακριθέντος αθλητικού Συλλόγου «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» Κοροίβου και φυσικά ως αθλητής ο ίδιος των νεανικών μου χρόνων, νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να συγχαρώ το επιτυχημένο δίδυμο της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκάντζο και Λαγό) καθώς και τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Νιπεργιάλη για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, την άνοδό της δηλαδή, στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή κάνει περήφανους όλους τους απανταχού Ηλείους και σηματοδοτεί μια κατάκτηση στο χώρο του αθλητισμού, στο χώρο της Ηλείας του Ολυμπιακού Ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας.
Η επιτυχής κατάληξη της πορείας της ομάδας του «ΚΟΡΟΙΒΟΥ» ούτε τυχαίο γεγονός είναι, ούτε και θα πρέπει να εφησυχάζει τους παράγοντες και τους αθλητές της ομάδας οι οποίοι είναι γεγονός πως έχυσαν πολύ ιδρώτα και κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για να πετύχουν το αποτέλεσμα για το οποίο μας κάνουν όλους του Ηλείους υπερήφανους.
Το κατόρθωμα της ανόδου στην Α΄ κατηγορία είναι προϊόν ευγενούς αγώνα των αθλητών τους οποίους συγχαίρουμε καθένα ξεχωριστά και παραθέτουμε τιμητικά τα ονόματα τους: Βαρβακαστάνης, Νοέας, Κοντόγιωργας, Καρύδας, Γκιουλέκας ,Θανόπουλος, Κακλαμάνος, Δημάκος, Στυλιανού ,Χαρισμίδης, Λυμπάρης, και Γαλιώτος.Καθώς και τον εξίσου άξιο προπονητή Βασίλη Νιπεργιάλη.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως το όνειρο της μεγάλης στιγμής για την Αμαλιάδα και τον Αθλητισμό της θα είναι συνεχές και ανοδικό.
Το εύχομαι και το ελπίζω.
Καλές και μεγάλες επιτυχίες πλέον στα σαλόνια της πρώτης Εθνικής.
Με φιλικούς χαιρετισμούς και την αγάπη μου
Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης
Επιτ. Δικηγόρος Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου