ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
_________Λάβαμε, με την παράκληση να προωθήσουμε, την παρακάτω είδηση-καταγγελία και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε! Άλλωστε η περίπτωση δεν μας είναι άγνωστη! Χρόνια τώρα την γνωρίζουμε και σφοδρώς μάλιστα επιθυμούμε χωρίς περαιτέρω αναβολή να αρθεί πια η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ, που έγινε σε μια έντιμη θεραπαινίδα της Δικαιοσύνης.
__________Η Εφέτης κα Μαργαρίτη καταγγέλλει φρικτά πράγματα! Παρά ταύτα το Δικαστικό Σώμα έχει στις τάξεις του άψογα πρόσωπα, ανθρώπους κύρους και ηθικού μεγαλείου. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ εκτός υποψίας! Μπορεί μέσα στις τάξεις των Δικαστών να έχουν εισχωρήσει και ανάξια για το λειτούργημα του Δικαστού πρόσωπα. Το διαπιστώσαμε άλλωστε και στην περίπτωση του "παραδικαστικού κυκλώματος", όπου μεταξύ των άλλων μιά Δικαστής υπόδικος διέφυγε στο Εξωτερικό, όπως οι κοινοί εγκληματίες, φτύνοντας κατάμουτρα το Σώμα, που η ίδια υπηρετούσε! Αλλά τα εριστατικά αυτά αποτελούν την ΕΞΑΙΡΕΣΗ! Δεν σημαίνουν, ότι οι Δικαστές μας δεν έχουν ήθος. Τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ΜΟΝΟ την εξαίρεση και την παραφωνία. Και στις τάξεις του ιερού Κλήρου άλλωστε υπάρχουν αδελφοί μας επιλήσμονες της υψηλής αποστολής των. Ας μη λησμονούμε, ότι στη χορεία των Δώδεκα Μαθητών του Κυρίου μας ένας αποδείχθηκε Προδότης!
__________Χωρίς λοιπόν να αμφισβητούμε τα όσα η Κυρία Μαργαρίτη καταγγέλλει, εκφράζουμε το σεβασμό μας στη Δικαιοσύνη σαν θεσμό, αλλά και στους Δικαστές μας ως λειτουργούς του θεσμού τούτου. Οι λειτουργοί της Θέμιδος λοιπόν, οφείλουν να εξετάσουν επιμελώς και επισταμένως τις καταγγελίες της κας Μαργαρίτη και να επιβάλλουν τις δέουσες -και μάλιστα πιο αυστηρές -κυρώσεις, αν θέλουν να περιφρουρήσουν το κύρος του θεσμού. Ας μη μας πουν, ότι δεν εγγίζουν το πρόβλημα για να μη τρωθεί το κύρος του Δικαστικού Σώματος. Αντιθέτως όσο κουκουλώνουν το ζήτημα, τόσο περισσότερο θίγεται το Σώμα! Αντιθέτως, σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ μία Δικαστής, η οποία έφερε στο φώς της δημοσιότητας την άσχημη πλευρά μερικών Δικαστών-συναδέλφων της! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΤΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Κας ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ! Άρα η αποβολή της από ό Σώμα υπήρξε απόφαση σκοπιμότητας φαύλων οργάνων και φαύλων ανθρώπων!
__________Η νέα Κυρία Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στο ανώτατο αυτό Δικαστήριο της Χώρας, ακέραιος άνθρωπος, όπως λέγεται, μπορεί να επαναφέρει την Δικαιοσύνη στο αρχαίο κάλλος της. Τότε δηλ. που ο Δικαστής ΔΕΝ είχε αυτιά, ΔΕΝ είχε μάτια, ΔΕΝ είχε στόμα! Έπραττε το καθήκον του ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ! Τότε οι Δικαστές ήσαν κάτι σαν τους Ασκητές! Έμεναν σε μια κοινωνική εθελουσία απομόνωση! Τώρα τι γίνεται; Τώρα και οι Δικαστές έγιναν εν πολλοίς -δυστυχώς- πολιτικοποιημένα πρόσωπα. Προσκολλώνται στους πολιτικούς Αρχηγούς για να εισπράξουν προσωπικά οφέλη! Τόσες Αρχές περιμένουν τον επί κεφαλής τους, που συνήθως είναι Δικαστικός, όπως π.χ. η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Πρόσφατο είναι ακόμη το παράδειγμα δύο Δικαστών του Σ. τ. Ε οι οποίοι εψήφισαν υπέρ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και την επομένη παρατήθηκαν και κατέλαβαν θέσεις Συμβούλου παρά τω ....Πρωθυπουργώ!!!!!!!
___________Θα αναμένουμε λοιπόν ένα καλύτερο αύριο. Θα αναμένουμε πολύ σύντομα την πλήρη αποκατάσταση, ηθική και υπηρεσιακή, της κας Μαργαρίτη. Αλλιώς πως "πρέπει να πάμε να πνιγούμε"! Θα αποδειχτεί, ότι "στο Βερολίνο" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Αίγιο 3η Σεπτεμβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
Δικαστής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου