ΤΑ ΟΧΙ ...ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΤΑ ΟΧΙ ...ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  Δημήτρη  Γ. Μανιατά
Δικηγόρου  Γ.Γ. Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας
        Ο πόθος για "Ελευθερία" βιώνεται σε κάθε Λαό.  Λιγώτερο, ή, περισσότερο. Εμείς οι 'Ελληνες, από χιλιετίες, έχομεν αναγάγει την  "Ελευθερία"  μας  σε "'Υψιστο Αγαθό", αιτούμενοι, πάντα, να προστρέχει το Θείον στο πλευρό μας.
       'Ηδη,  πριν την εποχή του Ομήρου, ανακράζομεν:  "Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης" (Ιλ. Μ΄ 243). Διαλαλούμεν, επανειλλημμένως προς όλους τους ισχυρούς της Γης:  "Μολών λαβέ".
        Παιανίζομεν το: "'Ιτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε Πατρίδα, ...θήκας τε προγόνων... Νύν, υπέρ πάντων, ο αγών!"
         Επιβεβαιώνομεν  την  Πίστη μας,  ότι αρωγός μας  είναι η, εν Υψίστοις,  Δύναμις, με την, εκ βαθέων, απότειση ευχαριστιών προς την "Υπέρμαχον Στρατηγόν".
         Και όταν στίφη Βαρβάρων,"ο εχθρός  της πίστεως ημών, ως όφις εξέχυσεν τον ιόν αυτού και ως λέων κατέπιεν" την Πόλιν, (Κ.Παλαιολόγος) απαντούμε με το: "Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν...".
         Αντιστεκόμεθα επί τέσσερεις και πλέον αιώνες,  όταν "όλα  τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά",  όσο και άν οι νεώτεροι "ιστορικοί" μας, τα βλέπουν μέσα από παραμορφωτικούς ισλαμοδουλοφακούς.
        'Ηλθε ο Μέγας  Ιερός Ευαγγελισμός για τον, μέχρις εσχάτων, αγώνα:  "Ελευθερία  ή  Θάνατος, για του Χριστού την Πίστη την Αγία  και της Πατρίδος την Ελευθερία".
       Και η ορμή μας συνεχίστηκε πέραν από τη Βασιλεύουσα, αλλά, η προδοσία άλλα πρόσταξε!
     Αποστέλλομεν ως νεώτερο δίδαγμα, προς όλην την Υφήλιο, το μήνυμα του "ΟΧΙ", του 1940, απέναντι σε σιδερόφρακτες αυτοκρατορίες.
      Δεν μας καταβάλλουν ούτε οι ..."Συμμαχικές" Κοινοπολιτειακές αγχόνες,  αλλά  βροντοφωνάζομεν:  "Την  Ελλάδα μας  θέλωμεν,  κι άς τρώγωμεν πέτρες..."
       Μέχρι και τον Μάϊο του 2011, όταν συνταράχτηκαν οι χαμερπείς σαλίγκαροι της Νέας Τάξης Πραγμάτων  από την πρώτη,  επίσημη,  φωνή αντίστασης και εθνικής υπερηφάνειας, που ξεστομίζεται από την  Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος:  ..."ΔΕΝ  ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ως συνομιλητές,  εκπροσώπους της Τρόϊκας,  την οποία ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ως Θεσμικό Όργανο,   ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ την παρουσία της  στην Ελληνική Δημοκρατία." !!!
         Κι' όσο δυνατός αέρας κι άν "φυσά", ουδέποτε υποστέλλομεν τη  Σημαία μας,  τη γαλανόλευκη με τον Σταυρό του Κυρίου μας, το "όπλον ειρήνης", αλλά και  το "αήττητον τρόπαιον"!    Εις πείσμα των  τουρκολάγνων νεοδωσιλόγων  και των   μηδενιστών, αρνητών του Χριστού μας και πολεμίων του Σταυρού Του.
        Να είναι όλοι οι επαγγελματίες οσφυοκάμπτες σίγουροι,  ότι  ουδέποτε  θα καταφέρουν να επιβάλλουν  μία "νεο - Ανταλκίδειο  Ειρήνη" Δουλείας και Εθνικής Εντροπής.  Γιατί, ακόμη κι άν την υπέγραψαν, οι 'Ελληνες θα την σβήσουμε και θα την εξαφανίσουμε μαζί με τους υπηρέτες της.  Κι όπως ο Ιούδας, θα ευρεθούν στην αγχόνη τους, μόνοι, εγκαταλελειμμένοι από τους προστάτες τους, με άδειες τις τσέπες τους, ...άνευ των αργυρίων!
       Και όσο τα Μ.Μ.Ε. "παρασιωπούν και πλαστογραφούν την πραγματικότητα" (Ζ. Κων/πούλου), άς μάθουν "όλοι" ότι υπάρχει και ζεί, ακόμη,  η Ελληνική Ψυχή Αντίστασης  κατά των σχεδίων της πτωχοποίησης, της εξαθλίωσης και υποδουλοποίησης του Ελληνικού Λαού.
       Και η Ελεύθερη, αυτή, Ψυχή των Ελλήνων αντιστέκεται με "αγώνα κατά των αρχόντων του αιώνος τούτου, ...και κατά των δολίων εργατών του αγγέλου του σκότους" (Α' Κορ. β' 6, Β'Κορ. ια΄13-15).  Έναν αγώνα, κατά των παγκοσμίων τοκογλύφων "κολλυβιστών",  τον δρόμο του οποίου, μας τον έδειξεν ο Κύριος, όταν: "...πάντας εξέβαλεν εκ του ιερού, ... και των κολλυβιστών εξέχεεν το κέρμα και τας τραπέζας ανέτρεψε," (Ιω. β' 15).
      Έτσι, λοιπόν, και σήμερα, όλοι οι 'Ελληνες αντιστεκόμεθα  και λέμε:
ΟΧΙ  στα  ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ, 
ΟΧΙ  στην  ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ  του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
ΟΧΙ  στους δόλιους εργάτες  της πολιτικής παρακμής της Δημοκρατίας μας,
ΟΧΙ  στις μαριονέττες της Νεοταξίτικης Παγκοσμιο-υποδουλοποίησης,
ΟΧΙ  στον ραγιαδισμό των ..."κοινών συμφερόντων στο Αιγαίο",
ΟΧΙ  στην  ..."ΜΑΧΑΙΡΑ  του  Δ'Ραϊχικού  ΗΡΩΔΗ"  για τα Ελληνόπουλα,
ΟΧΙ  στις  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,
ΟΧΙ  στον ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ του ΕΛΛΗΝΑ,
ΟΧΙ  στους σύγχρονες  "Μπέηδες ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΚΟΥΣ",
ΟΧΙ  στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μας, τα  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΕΝ  ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕΝ  ΧΡΕΗ της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ στα ΠΑΙΔΙΑ μας,
Οι πραγματικοί οφειλέτες,  μιζαδόροι, απατεώνες και προδότες  να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν, όσα αυτοί έκλεψαν.
  Τα ..."ΧΡΕΗ", να καταλογισθούν στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ του "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ",
ΝΑΙ,  στην  ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, που "γέννησε" την ΕΥΡΩΠΗ των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ,  ο ΑΓΩΝΑΣ μας ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για τα ΠΑΙΔΙΑ μας.
    
"Παιδί, το περιβόλι που θα κληρονομήσεις,
    ...σκάψε το  πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
...ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά να φύγουν,
...Κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
...μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ' το,
...και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
...Φτάνει μια ιδέα να σ' το πει,  μια ιδέα να σ' το προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν' απάνου απ' όλα."
(Κωστής Παλαμάς, "Οι Πατέρες")     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου