ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ¨ΝΟΥΜΑ" ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΕΠΙΤ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Τηλ.2610 322 901-κιν.6946 405 993

e-mail.leomargaritis@grail.com

 ITEΩΝ 100  26333  ΠΑΤΡΑ


 

 

 

                            Πάτρα 14-7-2022

                                                                                                                                                                                                   

 

 

                                   Kύριο

                                   Γιάννη Νικολόπουλο

                                  Εκδότη-Δ/ντή

                     της Επιθεώρησης Τέχνης           Γραμμάτων και Πνευματικού Προβληματισμού

                                «ΝΟΥΜΑΣ»

                                 28ης Οκτωβρίου 54

                                27100  Πύργο Ηλείας 

                                                      

                                    

                            Αγαπητέ μου Γιάννη,

                Η επέτειος  των  30  χρόνων   από τότε που τύπωσες και κυκλοφόρησες το πρώτο φύλλο του «ΝΟΥΜΑ» αποτελεί σημαντικό  σταθμό  στον τομέα του Πολιτισμού των Γραμμάτων και  της ενημέρωσης στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα μας, και με την ευκαιρία αυτή  θέλω εγκάρδια να σε συγχαρώ όπως και όλους τους διαλεχτούς  και άξιους συνεργάτες σου.

               Το τόλμημα σου αγαπητέ φίλε , εκείνη την περίοδο εγκυμονούσε κινδύνους τους οποίους ως έμπειρος χειριστής των πραγμάτων και των καταστάσεων απέφυγες  επιτυχώς.

                Αποτελεί άθλο για τα χρονικά  του επαρχιακού τύπου η κυκλοφορία και  ανάδειξη μιας  Επιθεώρησης Τέχνης, Γραμμάτων και Πνευματικού Προβληματισμού  στην περιοχή μας   στους  δύσκολους  καιρούς που  επέλεξες  να δόσεις ένα νέο βήμα στα Γράμματα και τον Πολιτισμό..

                Η ενίσχυση του “ΝΟΥΜΑ”  από ένα  σημαντικό  αριθμό στελεχών και εκλεκτών συνεργατών  έδωσε νέα πνοή στην Επιθεώρηση    και διεύρυνε τους ορίζοντες   κυκλοφορίας στης.

       Μάλιστα σε μια εποχή που  άλλα     έντυπα, καρκινοβατούσαν   και τελικά  υποχρεώθηκαν  σε διακοπή της  κυκλοφορία τους.

              Το ότι ο  «ΝΟΥΜΑΣ »   συνεχίζει για τόσα χρόνια       απρόσκοπτα την  επιτυχημένη κυκλοφορία του  αποτελεί σταθμό για τα  εκδοτικά πράγματα και φυσικά  δεν είναι μόνο η μακροημέρευσή του  το στοιχείο εκείνο  που την ξεχωρίζει    μεταξύ των περιφερειακών  εντύπων.

              Η  προτίμηση των αναγνωστών του,  υποδηλώνει και  αναγνώριση του έργου σου  αγαπητέ Γιάννη, στην ορθή και έγκυρη ενημέρωση όσο και στην προβολή  σημαντικών συμμετοχών κειμένων ανθρώπων των Γραμμάτων και του Πολιτισμού..

                    

    Επειδή γνωρίζω     τους κόπους και τις θυσίες  στις οποίες υποβάλλεται ένας εκδότης  σήμερα, με την κρίση που διέρχεται η έντυπη δημοσιογραφία,   σε   συγχαίρω  για μια ακόμη  φορά  για την επιμονή, την υπομονή  και  την  συστηματική  σου προσπάθεια  για συνεχή αναβάθμιση του ρόλου του δημοσιογράφου και της ενημέρωσης στην υπηρεσία της Δημοκρατίας των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

            Είθε  η δημιουργική    πορεία του  «ΝΟΥΜΑ»      να συνεχιστεί αδιατάρακτα για πολλά  χρόνια με τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες .

            Εύχομαι σε σένα αγαπητέ Γιάννη   και τους συνεργάτες σου  να έχετε υγεία, δύναμη και κουράγιο  για να ανταποκρίνεσθε  επιτυχώς  στις αυξημένες ανάγκες των Γραμμάτων και του Πολιτισμού   τόσο για ακριβή ενημέρωση  όσο και  για  ενίσχυση  των αγώνων του  για ένα καλλίτερο και πολιτισμένο  αύριο.

               

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

 

Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης

Επιτ. Δικηγόρος.

Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου