ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΑΔΙΝΑ

 

ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΑΔΙΝΑ

ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

«ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ»


 

Μετά  τη βίαια  διακοπή  τους, λόγω Κορωνοϊού,  ξαναρχίζουν την προσεχή Δευτέρα 21η Νοεμβρίου 2022  και ώρα 7 μ.μ.  οι Πνευματικές-Λογοτεχνικές   εκδηλώσεις της Εταιρείας Λογοτεχνών, τα γνωστά πλέον  ανά Δευτέρα Φιλολογικά βραδινά, που γίνονταν για δεκαετίες και πλέον  με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της.

 

Φέτος μετά τη μείωση του απασχολούμενου προσωπικού της   Βιβλιοθήκης, και της  εξ αιτίας τούτου, αδυναμίας συνέχισης   των Φιλολογικών Βραδινών στο Αναγνωστήριο της ,το Δ.Σ. της εταιρείας σε συνεννόηση με τη Διοίκηση της Στέγης Γραμμάτων  «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» αποφασίστηκε, τα Φιλολογικά Βραδινά να  συνεχίσουν στο εξής, στην αίθουσα εκδηλώσεων  της Στέγης Γραμμάτων κάθε Δευτέρα και από ώρα 7 μ.μ. έως 8,30.

 

          Συγκεκριμένα την προσεχή Δευτέρα 21η Νοεμβρίου και ώρα 7.00 θα γίνει η  παρουσίαση του νέου βιβλίου του μέλους του Δ.Σ.  της Εταιρείας –Συγγραφέα και τέως Προέδρου του Συνδέσμου Ναυπακτίων της Πάτρας  Ηλία Δημητρόπουλου με  τίτλο: «Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΑΚΗ ΓΕΡΑΚΑΡΗ Οκτ.1697(Μαρτ.1689-Οκτ.1697»

 

To βιβλίο θα παρουσιάσουν: η Αλεξάνδρα  Βαγγέλη Τηλιγάδη Αρχιτέκτων- Μηχανικός  και  ο Κώστας Αθανασόπουλος Φιλόλογος -Συγγραφέας.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει  ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών   Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης.

 

Η είσοδος για το κοινό  θα είναι ελεύθερη και θα τηρούνται τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου