Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ Αριθ. 2/2016


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ Ν. Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Τηλ.:2610 322.901-e-mail:leomargaritis@gmail.com

 ΚΑΝΑΡΗ 46 26222  ΠΑΤΡΑ

 

 

                                                    Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ
Αριθ. 2/2016
 Προς τα μέλη της Εταιρείας μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
          Με τις τελευταίες εκδηλώσεις της Εταιρείας μας που έχουν αναγγελθεί, λήγει  η  πρώτη περίοδος του 2016.Στην τελευταία μας εκδήλωση  επρόκειτο ο επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας μας  Μανώλης Πράτσικας να παρουσιάσει  βιβλία Πατρινών συγγραφέων όμως , μετά την αποδημία του κρίθηκε σκόπιμη η διοργάνωση  φιλολογικού Μνημόσυνου προς τιμή του εκείνη τη μέρα.  Έτσι την 1η Ιουνίου, Τετάρτη και ώρα 7,00 θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση-τιμή για τη ζωή και το έργο του αξέχαστου δημιουργού.
          Σ’ αυτή θα μιλήσουν:  ο Πρόεδρός μας Λεωνίδας Μαργαρίτης ο οποίος θα κάνει μια συνολική αποτίμηση του έργου του, η Καθηγήτρια Φιλόλογος και Θεατρολόγος Χριστίνα Κόκκοτα , θα αναφερθεί στο θεατρικό του έργο και ο  Δημοσιογράφος και Λογοτέχνης Σταύρος Ιντζεγιάννης θα αναφερθεί   στο πεζογραφικό του έργο. Ποιήματα και αποσπάσματα του έργου του θα απαγγείλουν και θα διαβάσουν  γνωστοί ηθοποιοί. Θεωρούμε   περιττό να σημειώσουμε πως επιβάλλεται η παρουσία όλων των μελών.
Επίσης σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του  καθηγητή του Στρατιωτικού Πανεπιστημίου του Μονάχου που γεννήθηκε στην πόλη μας Δημήτρη Βασιλάκη με τον τίτλο: «Σχολικές Διακοπές στο χωριό-Αναμνήσεις από την κατοχή» που θα γίνει τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
          Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Εταιρείας Λεωνίδας Μαργαρίτης και ο Φιλόλογος, Ποιητής και Κριτικός Φώτης Δημητρόπουλος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέας-Ιστορικός Ερευνητής  Λεωνίδας Καρνάρος.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός και Λογοτέχνης  Αλέξης Γκλαβάς.
Σας καλούμε μέχρι τέλος του μηνός  Αυγούστου να ενημερώσετε τον πρόεδρο για θέματα τα οποία θα είχατε την επιθυμία να μιλήσετε, έτσι  θα βοηθήστε στην έγκαιρη  κατάρτιση του προγράμματος της νέας περιόδου.
          Παρακαλούνται, τέλος   όσοι    δεν  έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία   για το έτος 2015 η και το έτος 2016, μπορούν να  στείλουν τη  συνδρομή τους (20 ευρώ το χρόνο) στα Γραφεία της Εταιρείας και στο όνομα του προέδρου και θα λάβετε  αμέσως     εξοφλητική απόδειξη. Είναι η μόνη οικονομική πηγή για την κάλυψη των  μικροεξόδων μας.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι βρίσκεται   προς το τέλος του η συγγραφή του νέου βιβλίου της Εταιρείας  έργο, των: Σταύρου Ιντζεγιάννη,Σοφίας Κλήμη-Παναγωτοπούλου και Λεωνίδα Καρνάρου με τίτλο: «ΛΕΥΚΩΜΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ  ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»,
 Γίνεται προσπάθεια για  ανεύρεση χρηματοδότου. Εάν η προσπάθεια δεν ευοδωθεί , θα ακολουθήσουμε το σύστημα  της από ετών επιτυχημένης τακτικής ,  εγγραφής συνδρομητών.
           Επίσης  κάνουμε γνωστό ότι στο διαδίκτυο λειτουργεί Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας με τον τίτλο: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μπορείτε να την  επισκέπτεστε , να κάνετε τα σχόλια σας κι ακόμη να στέλνετε   κείμενά σας  για ανάρτηση.
        Παρακαλούμε τέλος  να μας  στείλετε το e-mail σας για να έχουμε μια σταθερή  άμεση και ανέξοδη επικοινωνία.
          Σας ευχόμαστε   ένα ευχάριστο δροσερό και δημιουργικό καλοκαίρι.
                                        Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Για το Δ. Σ.

                          Ο  Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας


      Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης                Μαρία Καρέλα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου