1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ
    ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
    ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΡΝΑΡΟΥ

    Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας άνοιξε τις πύλες της 12η ΄Έκθεσης Βιβλίου στην πλατεία Κουρούτας Αμαλιάδας.
    Στη φετινή έκθεση η οποία είναι εμπλουτισμένη περισσότερο από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, φιλοξενούνται 33 εκδοτικοί οίκοι με εκατοντάδες νέες εκδόσεις. Στην έκθεση συμμετέχουν με περίπτερά τους πέντε βιβλιοπωλεία της Αμαλιάδας, ενώ με περίπτερό της συμμετέχει και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου ΄Ηλιδας.
    Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 11 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 8 το πρωί ως και τις 12 τη νύχτα.
    Εξ άλλου το περασμένο Σάββατο ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σε συνεργασία με την Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος στα πλαίσια προβολής των συγγραφέων της Νοτιοδυτικής Ελλάδος παρουσίασε το συνολικό συγγραφικό έργο του Συγγραφέα-Ερευνητή και Αντιπροέδρου της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν. Δ. Ελλάδος κ. Λεωνίδα Καρνάρου.
    Την παρουσίαση ανέλαβε και πραγματοποίησε με επιτυχία η πρόεδρος στο Σωματείο «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη» κ.Ευη Πάλλα-Χρονοπούλου.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος των εν Αμερική και Καναδά Ηλείων κ. Κουτρουμπής, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ.Ελλάδος Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης ο υπεύθυνος των εκδόσεων Βιβλιοπανόραμα της Αμαλιάδας κ. Γιώργος Δημητρόπουλος ο συγγραφέας και τέως Δήμαρχος Γαστούνης Κώστας Λούρμπας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πέτρος Παπαδάτος πολλοί συγγραφείς και λογοτέχνες από τον Πύργο και άλλες περιοχές της Ηλείας αλλά και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου