ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Χτες Σάββατο 7η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9,30 μέχρι τη 14.00 συνήλθε στην Αθήνα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου που βρίσκεται επί της Πλατείας Ελευθερίας αριθ.22 η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων πολυτέκνων της χώρας,
Στα θέματα ημερησίας διατάξεως ήταν η εκλογή προεδρείου Γενικής Συνελεύσεως και Εφορευτικής Επιτροπής. Η έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2015,η ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του έτους 2014 και η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας για την έγκριση τους ή μη.
Στη Συνέλευση από τα 101 Σωματεία Πολυτέκνων της χώρας απέστειλαν δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στη Συνέλευση 84 σωματεία. Από τον έλεγχο που διενήργησε η τριμελής επιτροπή που είχε εκλεγεί από το Γενικό Συμβούλιο διαπιστώθηκε πως πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις που τάσσονται από το καταστατικό 79 σωματεία πολυτέκνων-μέλη της ΑΣΠΕ.
Από τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση αποκλείσθηκαν τα παρακάτω σωματεία τα οποία δεν είχαν εκπληρώσει τις προς την Α.Σ.Π.Ε. οικονομικές τους υποχρεώσεις:
1.Αιγιαλείας,Παραμυθιάς,Πατρών και Φιλιατών, Νεάπολης Θεσ/νίκης.
Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ Βασίλειος Θεοτοκάτος ενώ τον λόγο έλαβαν και τοποθετήθηκαν κριτικά και επαινετικά εκπρόσωποι των σωματείων Χανίων, Ηρακλείου, Αγρινίου, Δράμας, Νέας Ιωνίας, Σερρών, Φιλιππιάδας, Κεφαλληνίας ,Κοζάνης, Λάρισας,Καστοριάς,Κοζάνης,Καβάλας,Διδυμοτείχου,Χαλκίδας,Τριπόλεως και Έβρου.
Στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων που έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν επί του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού απάντησε και τοποθετήθηκε επί των προτάσεων των εκπροσώπων των σωματείων και έκλεισε τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ο Αντιπρόεδρος της ΑΣΠΕ Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου