Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη λογικοί έλληνες

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη λογικοί έλληνες
Όταν η νυν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), κυρία Λαγκάρντ, ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, υπό τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, έδωσε στον τότε (2010) Έλληνα υπουργό των Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου μία πιθανώς παράνομα αποκτηθείσα ηλεκτρονική λίστα CD, που περιείχε χιλιάδες (2.059) ονόματα Ελλήνων πολιτών. Αυτοί έχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στη λίστα, σε ελβετική τράπεζα (HSBC) καταθέσεις πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων €, προφανώς ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών μάλλον αφορολογήτων.
Από μια αντίστοιχη, ίσως και αυτή παράνομα αποκτηθείσα λίστα CD, με ονόματα Γάλλων υπηκόων, κατόρθωσε η κυρία Λαγκάρντ να αποκαλύψει πάρα πολλούς Γάλλους φοροφυγάδες και να τους αναγκάσει να καταβάλουν, προς όφελος των Γάλλων φορολογουμένων, κατά τους Έλληνες πολιτικούς με „ανήθικο“ τρόπο, αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια €.  
Γι αυτό οι τότε Υπουργοί και ο σημερινός Υπουργός των Οικονομικών - του κατά τα άλλα όχι λίγο διεφθαρμένου ελληνικού κράτους – δεν μπορούν να προβούν σε τέτοιου είδους „ανήθικες“ πράξεις τύπου Λαγκάρντ!. 
Για λόγους συνειδήσεως  λοιπόν, ο κύριος Παπακωνσταντίνου εξαφάνισε το δώρο της κυρίας Λαγκάρντ σε κάποιο συρτάρι του Υπουργείου του και στη συνέχεια το ξέχασε εκεί.
Πρόσφατα πληροφορήθηκαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ και δημοσίευσαν σχετικά επ‘ αυτού. Οι δημοσιεύσεις έφεραν στη μνήμη την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ και στον κύριο Βενιζέλο - νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχοντα με το κόμμα του στη σημερινή Κυβέρνηση Σαμαρά και ο οποίος είχε διαδεχτεί τότε τον κύριο Παπακωνσταντίνου στο Υπουργείο Οικονομικών. Προφανώς όταν έμαθε ο κύριος Βενιζέλος για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ έψαξε και τελικά τη βρήκε και την παρέδωσε στη συνέχεια στον νυν Πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά, όπου βρίσκεται σήμερα καλά φυλαγμένη.
Μετά από όλα αυτά, ένας „ασυνείδητος και αδίστακτος“ δημοσιογράφος τόλμησε να δημοσιεύσει τα ονόματα της λίστας, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα ανώνυμα διέρρευσαν σε αυτόν, χωρίς όμως να αναφέρει τα χρηματικά ποσά των καταθέσεων. Συγκεκριμένα στις 27 Οκτωβρίου, το περιοδικό HOTDOC δημοσίευσε (απεκάλυψε) 2.059 ονόματα Ελλήνων με καταθέσεις στο υποκατάστημα της ελβετικής τράπεζας HSBC στη Γενεύη.
Η κατά τα άλλα πολύ αργή ελληνική δικαιοσύνη, όσον αφορά τη διεκπεραίωση δικαστικών υποθέσεων, αντέδρασε σε αυτή την περίπτωση σαν αστραπή και η αστυνομία συνέλαβε αμέσως αυτόν τον „ασυνείδητο και ανήθικο“ δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είναι και
εκδότης του περιοδικού HOT DOC, όπου δημοσιεύτηκαν τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ενώ η πρόεδρος του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εξέδωσε την 1η Νοεμβρίου του 2012 αθωωτική απόφαση για τον δημοσιογράφο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε έφεση υπέρ του νόμου εναντίον του, διότι θεωρεί την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου "νομικά εσφαλμένη". Η Εισαγγελία θεωρεί ότι η δημοσιοποίηση της λίστας με ονόματα καταθετών στην Ελβετική τράπεζα HSBC, συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
 Έτσι ο „αδίστακτος“ αυτός δημοσιογράφος, θα βρεθεί και πάλι γι αυτή την υπόθεση στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ως δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει την έφεση της Εισαγγελίας για την υπόθεση. Έτσι αν τελικά δικαστεί απειλείται μέχρι και 5 χρόνια φυλάκιση.
Αντίθετα οι χιλιάδες φοροφυγάδες, οι οποίοι, όχι μόνον με την ανοχή αλλά και με την ενεργή υποστήριξη όλων των πολιτικών, συνέβαλαν σημαντικά - με τη διεφθαρμένη και ανήθικη αυτή συμπεριφορά τους – στην για τους περισσότερους και ειδικότερα για τους φτωχότερους Έλληνες επώδυνη κρίση της Ελλάδας, εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ελευθερία τους, την εξουσία τους και τους καρπούς των κλεμμένων χρημάτων και όλων των υπολοίπων περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν.
Σήμερα, στην κορυφή της έντασης της ελληνικής κρίσης, όλοι οι πολιτικοί είτε στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένης και της ελίτ των φοροφυγάδων και μάλιστα πολλών εξ αυτών κρατικοδίαιτων πλουσίων, καθώς ακόμη και μερικοί των ιθυνόντων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, προσπαθούν έξυπνα και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης να συσκοτίσουν τους υπόλοιπους Έλληνες και τελικά να τους πείσουν, ότι όχι αυτοί που μέχρι τώρα ακόμη εξουσιάζουν, αλλά κάποιες ανώνυμες και επώνυμες εγχώριες και ξένες σκοτεινές δυνάμεις είναι υπεύθυνες για τη σημερινή τραγικά επώδυνη νεοελληνική τραγωδία. Οι επώνυμες σκοτεινές δυνάμεις που κατά καιρούς στιγματίζονται είναι κυρίως οι διεθνείς κεφαλαιαγορές, ο διεθνής σιωνισμός, η ΕΕ και η Νομισματική Ένωση, το ΔΝΤ, η Καθολική και οι Προτεσταντικές Εκκλησίες και αν μη τι άλλο η Γερμανία και η Καγκελάριος της Άνγκελα Μέρκελ.
Πρόσφατα ο Έλληνας υπουργός Εθνικής  Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε μια ομιλία του ανέφερε ότι η Ελλάδα διεξάγει ένα πόλεμο όχι με όπλα εναντίων όπλων, αλλά εναντίων των διεθνών αγορών. Ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος Ιερώνυμος είπε σε μία τηλεοπτική του συνέντευξη  (τηλεοπτικός σταθμός Σκάι 27/10/12) τα εξής: : «Οι Έλληνες βιώνουμε έναν περίεργο πόλεμο, νιώθω ότι βρισκόμαστε υπό κατοχή, η κυριαρχία μας υποχωρεί και έχουμε γίνει θύματα μίας τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας». Και συνεχίζει υπονοώντας την Τρόικα: «Δε θέλω να έχω έναν σύμβουλο που να υπογράφει πριν από εμένα». Ακόμη  έκανε λόγο για «καθοδηγούμενη δημοκρατία» και κάλεσε αυτούς που  δηλώνουν φίλοι μας, – υπονοώντας ίσως τη Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ - να σεβαστούν την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας. Και ο Αρχιεπίσκοπος κατέληξε επισημαίνοντας, ότι αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη σήμερα αποτελεί εκτροπή από τις ρίζες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και είναι μεγάλο λάθος το ότι έχει από-ιεροποιηθεί και ευτελιστεί η αξία του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αλλά τι μπορείς να αναμένεις, όπως είπε προ καιρού ένας άλλος επίσκοπος, υπονοώντας τη Μέρκελ, από την κόρη ενός προτεστάντη ιεροκήρυκα;
Επίσης και ο πρόεδρος του ισχυρότερου αντιπολιτευτικού κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) στην ελληνική Βουλή Αλέξης Τσίπρας, ισχυρίζεται ακατάπαυστα στις ομιλίες του, ότι οι κύριοι ένοχοι της ελληνικής κρίσης είναι το ΔΝΤ και η Γερμανία με επικεφαλής την κυρία Μέρκελ, η οποία επιδιώκει την γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη. Επίσης και τα μικρά δεξιά κόμματα που εκπροσωπούνται στο ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως αυτό των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και το Εθνικό-ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής», ισχυρίζονται συνεχώς εντός και εκτός του Κοινοβουλίου, ότι οι Βόρειες Ευρωπαϊκές Χώρες της ΕΕ και κυρίως η Γερμανία καθώς και το ΔΝΤ, επιδιώκουν με την τοκογλυφία τους ένα είδος "υποδούλωσης"  των νοτίων ευρωπαϊκών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως της Ελλάδος.
Τέλος, το ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο εξακολουθεί να ονειρεύεται ακόμη ένα σταλινικό καθεστώς για την Ελλάδα, ισχυρίζεται ότι η ελληνική κρίση είναι συνέπεια της άπληστης εκμετάλλευσης και της ιμπεριαλιστικής δράσης των ευρωπαϊκών και διεθνών κεφαλαιαγορών και της ΕΕ. Γι´ αυτό η Ελλάδα δεν υποχρεούται ούτε τόκους να πληρώσει ούτε το υποτιθέμενο χρέος να εξοφλήσει. Η καταπολέμηση της ελληνικής κρίσης θα στεφθεί μόνον τότε με επιτυχία, αν η Ελλάδα αποχωρήσει αμέσως από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, εισάγει το δικό της νόμισμα και κρατικοποιήσει τα μέσα παραγωγής.
Η σύντομη αυτή παρουσίαση έδειξε καθαρά πώς σκέφτεται το πολιτικό, το οικονομικό και το θρησκευτικό κατεστημένο της Ελλάδος, ή τουλάχιστον μια μερίδα του, σχετικά με τα αίτια της ελληνικής κρίσης. Και δυστυχώς οι σκέψεις τους και η συμπεριφορά τους αυτή δείχνουν επίσης καθαρά, ότι η κρίση της Ελλάδος δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά πολιτική και πάνω απ´ όλα ηθική. Και αυτό διότι το κατεστημένο με τους πελατειακούς τους φίλους και συνεργάτες (το πολύ 10% του ελληνικού πληθυσμού), που μέχρι τώρα κυβερνούν και αποφασίζουν στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να έχουν κανένα ηθικό πρόβλημα, που οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε αυτή την καταστροφικά τραγική κατάσταση. Και το χειρότερο ακόμη είναι ότι τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία να πείσουν τόσο τον ελληνικό λαό όσο και τους ευρωπαίους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και το ΔΝΤ, ότι αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη για την κρίση στην Ελλάδα. Διαφορετικά είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς, γιατί οι Έλληνες εξακολουθούν ακόμη να τους εκλέγουν, αφού η ΝΔ και το  ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι υπεύθυνοι της κρίσης, είναι ακόμη στην εξουσία και οι Ευρωπαίοι, υποτίθεται φίλοι του ελληνικού λαού, να τους αποδέχονται ως εταίρους και να συνεχίζουν να χρηματοδοτούν μέχρι σήμερα και μάλιστα με μεγάλη απλοχεριά τις αποτυχίες τους και τις διεφθαρμένες πράξεις τους.
Εδώ φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να θέσουμε το ερώτημα: Υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και τους Έλληνες; Πιστεύω ναι. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν ενδείξεις, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού αρχίζει σταδιακά να αντιλαμβάνεται τις απάτες του κατεστημένου και αρχίζει να τις παρουσιάζει με χιούμορ ελπίζοντας μήπως ξυπνήσουν και οι πραγματικοί ευρωπαίοι φίλοι της Ελλάδας και όλοι μαζί κάνουν κάτι εναντίον του.
Μία τέτοια ειρωνική φωνή, που προφανώς φαίνεται να είναι αντιπροσωπευτική για εκατομμύρια Έλληνες, είναι αυτή της κυρίας Αλεξάνδρας Στεφανοπούλου, η οποία είναι σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας και χρονογράφος, και έγραψε πρόσφατα στην τοπική εφημερίδα του Πύργου Ηλείας „Πατρίδα“ (κατά προσέγγιση διασκευασμένα από εμένα) τα εξής:

Μερικές σκέψεις των Ελλήνων που δεν ανήκουν στην ελίτ

Σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν, ότι πάνω από 2 χρόνια υπάρχει η προαναφερθείσα λίστα Λαγκάρντ με πολλά ονόματα Ελλήνων πολιτών, που έχουν καταθέσεις ανερχόμενες σε εκατομμύρια € στην Ελβετία. Επίσης υπάρχει και η υπόνοια, ότι πολλά εκατομμύρια € από αυτά διέφυγαν στην Ελβετία αφορολόγητα.
Τα ονόματα και τα ποσά των χρημάτων είναι γνωστά τουλάχιστον σε κυβερνητικά στελέχη και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα των συγκυβερνώντων κομμάτων. Μέχρι στιγμής όμως, για λόγους που γνωρίζουν μόνον οι ίδιοι, δεν έχουν προβεί σε καμία διευκρινιστική ενέργεια. Και αυτό διότι κατά την κυρία Στεφανοπούλου υπάρχει και μία δεύτερη λίστα, την οποία αποκαλεί „λίστα Μέρκελ“ και εξηγεί το γιατί. Αυτή η „λίστα Μέρκελ“ αναφέρει, περιέχει πληροφορίες, οι οποίες τώρα είναι γνωστές σε όλους τους Έλληνες, αλλά κανείς λογικά σκεπτόμενος Έλληνας - εκτός βέβαια από τους πολιτικούς - θα μπορούσε να φανταστεί, ότι οι πληροφορίες αυτές της λίστας έχουν κάποια σχέση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο ​​Μέρκελ.
Γι ´ αυτό η κυρία Στεφανοπούλου προσπάθησε να ερευνήσει και να λύσει επιτυχώς το αίνιγμα, δηλαδή γιατί οι πολιτικοί όλων των κομμάτων της Ελλάδος και όχι μόνον αυτοί, υποστηρίζουν ακατάπαυστα ότι η κυρία Μέρκελ είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή καταστροφική κατάσταση στην Ελλάδα. Ανακάλυψε και αποκάλυψε λοιπόν όχι μόνον ενδείξεις αλλά και πραγματικές αποδείξεις, που επαληθεύουν με μεγάλη σαφήνεια και πολύ εκφραστικά τις παράνομες και ανήθικες πράξεις της Γερμανίδας Καγκελάριου εναντίον των Ελλήνων. 
Στην αποκαλυφθείσα "λίστα Μέρκελ" της κυρίας Στεφανοπούλου αναφέρονται οι ακόλουθες παράνομες και ανήθικες πράξεις της κυρίας Μέρκελ:
Πρώτον, οι ασυμβίβαστες με τη λειτουργία του Ασφαλιστικού Συστήματος της Ελλάδος πολιτικές και διοικητικές αποφάσεις της κυρίας Μέρκελ, οδήγησαν τελικά στην κατάρρευσή του Ασφαλιστικού Συστήματος. Και αυτό διότι επί πολλά χρόνια έδινε συντάξεις σε δεκάδες χιλιάδες πεθαμένους συνταξιούχους, και ενώ αυτοί ήσαν από πολλού στον παράδεισο ή στην κόλαση και δεν είχαν την ανάγκη της σύνταξης, η κυρία Μέρκελ παρά το γεγονός αυτό εξακολουθούσε να διαθέτει για αυτούς εις βάρος των συνταξιοδοτικών ταμείων εκατομμύρια € ετησίως. 
Το ίδιο έκανε και με εκατοντάδες υποτιθέμενους τυφλούς, που έβλεπαν καλύτερα από τους αετούς και ήσαν μάλιστα σε θέση να οδηγούν ακόμη και ταξί. Η κυρία Μέρκελ όμως επέμενε να τους συνταξιοδοτεί.
Ακόμη η κυρία Μέρκελ είναι αυτή, που παρότρυνε τις υπεύθυνες ιατρικές επιτροπές να βγάζουν συνεχώς ανάπηρους και χωλούς στη σύνταξη, ενώ έτρεχαν και τρέχουν γρηγορότερα από τους λαγούς, ώστε να μπορούν να ζουν άνετα, χωρίς να εργάζονται, απολαμβάνοντες παράνομες συντάξεις εις βάρος των συνταξιοδοτικών ταμείων.
Και τέλος η κυρία Μέρκελ φταίει επειδή ακόμη και όταν αποκαλύφθηκαν οι απάτες, ούτε τους παραβάτες τιμώρησε ούτε τα κλεμμένα χρήματα θέλησε να μαζέψει.               
Δεύτερον, η κυρία Μέρκελ προέβη σε χιλιάδες διορισμούς μονίμων και συμβασιούχων δημοσίων υπαλλήλων, ώστε ο αριθμός τους να πλησιάζει το ένα εκατομμύριο, δηλαδή περίπου στο 25% όλων των απασχολουμένων στην Ελλάδα, ενώ αυτή αντίθετα στην πατρίδα της απασχολεί στον δημόσιο τομέα μόνον το 11% των εργαζομένων.
Η προφανώς για πελατειακούς και ψηφοθηρικούς λόγους συμπεριφορά της, οδήγησε, ώστε περίπου το 40% του ετήσιου ελληνικού προϋπολογισμού να πηγαίνει στην πληρωμή μισθών και συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων.
Τρίτον, η κυρία Μέρκελ έκλεινε επί χρόνια τα μάτια της, διότι υπάρχει η υπόνοια ότι ήταν και αυτή μέσα στο παιχνίδι, και δεν ήθελε να δει τα λαδώματα, που ανέρχονται σε εκατομμύρια € το χρόνο, στα Υπουργία, στις Εφορίες, τις Πολεοδομίες και γενικά στις περισσότερες Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Δημόσια Νοσοκομεία.  Άφηνε να χρηματίζονται ασυστόλως οι Δημόσιοι Λειτουργοί, είτε ήσαν αυτοί Υπουργοί και υψηλόβαθμοι Υπάλληλοι, είτε θεράποντες Γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι των Νοσοκομείων, είτε ακόμη και χαμηλόβαθμοι Υπάλληλοι.  Όλοι αυτοί απομυζούσαν και απομυζούν τον ελληνικό λαό και έκλεβαν και κλέβουν επιπλέον το Κράτος, διότι τα εισπραττόμενα με τη μέθοδο του λαδώματος και των μιζών χρήματα έμεναν και μένουν αφορολόγητα.
Και δυστυχώς συνεχίζει η κυρία Μέρκελ να κλείνει τα μάτια της, ώστε να μη βλέπει τις υπεράκτιες εταιρίες, τις πολυτελείς κατοικίες και πολυκατοικίες, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα κότερα και τις θαλαμηγούς καθώς και τα πολυέξοδα ταξίδια που χρηματοδοτήθηκαν και χρηματοδοτούνται από αυτά τα παράνομα χρήματα.
Και η κυρία Μέρκελ εξακολουθεί να κάνει στραβά μάτια ακόμη και τώρα που γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι αυτοί, κυρίες και κύριοι, με τα εισοδήματα, που μέχρι τώρα δήλωναν και δηλώνουν, είναι αδύνατον να δικαιολογήσουν αυτά τα περιουσιακά τους στοιχεία και την πολυτελή ζωή τους.
Τέταρτον,  η ενοχή της κυρίας Μέρκελ μεγαλώνει δυναμικά, αφού δίνει άφθονες φοροαπαλλαγές και άφθονες αποδοχές σε κομματικούς, συντεχνιακούς και πελατειακούς φίλους, φορολογεί σχεδόν αφόρητα τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, για να της δίνεται έτσι η ευχέρεια, να αφήνει τους υπόλοιπους να φοροδιαφεύγουν.
Πέμπτον, τρομερή είναι επίσης η αμέλεια της κυρίας Μέρκελ έναντι της δημόσιας περιουσίας. Για να εξυπηρετήσει τους κομματικούς και πελατειακούς της φίλους με αρκετά επικερδείς και προσοδοφόρες θέσεις, διατηρεί ζημιογόνες δημόσιες Εταιρίες και φορτώνει έτσι στον ελληνικό λαό δισεκατομμύρια χρέη. Αφήνει επίσης τη δημόσια περιουσία να καταπατάται, συνήθως από ημετέρους, ή αφήνει αδικαιολογήτως τις πανάκριβες, αποτιμώμενες σε δισεκατομμύρια € ολυμπιακές υποδομές να καταστρέφονται, αφαιρώντας έτσι από το κράτος εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια € έσοδα.
΄Εκτον, και σαν μη έφταναν όλα αυτά με τις συμπεριφορές της που αναφέραμε μας καταστρέφει η κυρία Μέρκελ ακόμη και το πανέμορφο φυσικό μας Περιβάλλον. Επί σειρά ετών δεν κατάφερε να μας λύσει το πρόβλημα των χωματερών και γενικώς των βλαβερών για την υγεία κάθε είδους απορριμμάτων στην Ελλάδα.
Η ανικανότητά της αυτής υποχρεώνει κάθε χρόνο την Ελλάδα να πληρώνει υπέρογκα ποσά πρόστιμα στις Βρυξέλλες. Θα μπορούσε, αν βέβαια ήθελε, όχι μόνο να γλιτώνει η Ελλάδα τα πρόστιμα, αλλά και να αποκομίζει σημαντικά κέρδη από την οικονομική εκμετάλλευση των σκουπιδιών. Συγχρόνως θα ανακούφιζε και το φυσικό Περιβάλλον, αφού έτσι θα αποφεύγονταν οι εστίες μολύνσεων.
Υπάρχει η υπόνοια ότι η κυρία Μέρκελ θέλει να καταστρέψει για ανεξήγητους λόγους το πανέμορφο φυσικό Περιβάλλον της Ελλάδας, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά της αυτή, αφού στην πατρίδα της έχει λύσει το πρόβλημα των χωματερών άριστα.
Τι έχει να μας πει η κυρία Γερμανίδα Καγκελάριος γι΄ αυτή τη λίστα Μέρκελ;
Εξαιτίας της έχει φτάσει η Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο, για το οποίο ευτυχώς δεν ευθύνεται κανένας Έλληνας!                      
Δρ. Σπύρος Παρασκευόπουλος ,
 Ομότιμος Καθηγητής της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λειψίας,
Έδρα  Μακροοικονομίας και Διευθυντής
του Ινστιτούτου Θεωρητικής Οικονομικής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου