AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ΄ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ Γ΄ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του ποιητικού διαγωνισμού που προκήρυξε η Εταιρεία Λογοτεχνών με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ».
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που ορίσθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρείας την αποτέλεσαν οι: Λεωνίδας Μαργαρίτης Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ,Μαρία Καρέλα Πεζογράφος-Ζωγράφος και Σταύρος Ιντζεγιάννης Λογοτέχνης-Δημοσιογράφος.
Τα βραβεία απονέμονται στους παρακάτω μαθητές ως ακολούθως:
Το Α΄ Βραβείο έλαβε ο μαθήτρια του 2ου Λυκείου Πύργου Αριάδνη Κωνσταντοπουλου με το ψευδώνυμο «Αντιγόνη Δενδρινού» για το ποίημα της «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ»
To Β΄ Βραβείο έλαβε ο μαθητής του 3ου Λυκείου Πατρών
Διαμαντής Φερτάκης με το ψευδώνυμο «Τερπνόν» για το ποίημα
« ΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ»
Το Γ΄ Βραβείο έλαβε ο μαθητής του Γενικού Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΝΑΟΣ» για το ποίημα «ΠΡΟΣΩΠΑ»
Επίσης δόθηκαν και τρεις έπαινοι, ως ακολούθως:
Tον Α΄ Έπαινο έλαβε η Μαθήτρια του 3ου Λυκείου Πατρών
Ελένη Σπυροπούλου με το ψευδώνυμο «ΑΝΕΜΟΣ»για το ποίημα της «Φεγγάρια Δίσεκτα».
Τον Β΄ Έπαινο έλαβε η μαθήτρια Ελένη Σωτηροπούλου μαθήτρια του 3ου Λυκείου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΔΕΛΦΙΚΟΝ» για το ποίημα του «Η πόλη».και
Τον Γ΄ Έπαινο έλαβε η μαθήτρια του 3ου Λυκείου Πατρών με το ψευδώνυμο «ΑΚΤΙΟΝ» για το ποίημα τους « Κι ας λέτε εσείς».
Τα βραβεία και οι έπαινοι θα δοθούν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ. κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που έχει οργανώσει η Εταιρεία Λογοτεχνών στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης.Τα βραβεία πέραν του τιμητικού διπλώματος θα συνοδεύονται και με σειρά τευχών του περιοδικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας «ΑΧΑΙΚΑ» ενώ σε όσους λάβουν επαίνους, θα δοθεί από ένα αντίτυπο της ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ της Εταιρείας Λογοτεχνών.
Σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον ποιητικό διαγωνισμό θα δοθούν αναμνηστικά τιμητικά διπλώματα. Τα ποιήματα που διακρίθηκαν θα δημοσιευθούν στο προσεχές τεύχος του περιοδικού «ΑΧΑΙΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου