ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΙΟΝΙΟΝ FM

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Κανάρη 46 26222 Πάτρα

Πάτρα 15-6-2011


Προς
Την Διοίκηση
Του ΙΟΝΙΟΝ F.M.

Αγαπητοί φίλοι,
Πληροφορήθηκα μόλις χτες την προσπάθεια φίμωσης του Σταθμού σας με αστεία επιχειρήματα και νομικίστικες φιοριτούρες.
Η χωρίς ουσία, αβάσιμη αλλά και νομικά αστήρικτη κατηγορία για την οποία σας επέβαλαν την ποινή του προστίμου των 80.000 ευρώ έγινε με προφανή σκοπό την υποταγή ενός ελεύθερου, αδούλωτου , ανυποχώρητου και ενοχλητικού σταθμού.
Ο σταθμός σας με τη γνωστή αδούλωτη φωνή του αποτελεί τον καταλύτη κάθαρσης της σαπίλας των οργανωμένων συμφερόντων των τσιφλικάδων και τιμαριούχων της πολιτικής.
Αδυνατούσαν να ανεχθούν τον έλεγχο και την αυστηρή κριτική της πολιτείας και των ημερών τους και μεθόδευσαν τη φίμωση του σταθμού.
Όμως υπελόγισαν λάθος. Μπορεί να είχαν μέχρι τώρα τη δύναμη να εξαγοράζουν συνειδήσεις και έντυπα, μπορεί να είχαν τη δύναμη να καλύπτουν κάτω από νομιμοφάνεια τις ατασθαλίες τους ,όμως δεν θα μπορέσουν πλέον να κάμψουν την ανυποχώρητη φωνή του ΙΟΝΙΟΝ F.M.
Πρέπει όμως επί τέλους να κατανοήσουν οι κρυπτώμενοι δοξαζόμενοι ,πως όσο μεθυσμένοι κι αν είναι από τον πλούσιο λιβανωτό που τους περέχουν αφειδώς τα τοπικά φερέφωνα τους, δεν πρόκειται να καθυποτάξουν όσο και αν το επιδιώκουν ελεύθερες φωνές όπως του ΙΟΝΙΟΝ F.M.
Θα πρέπει να κατανοήσουν οι επί ημερήσιας βάσης ψευδόμενοι και όχι μόνο την πρωταπριλιά πως τα ψέματα τελείωσαν και δεν πρόκειται να συνεχιστεί το μεγάλο φαγοπότι και το καθεστώς αυθαιρεσίας και λαμογιάς.
Εσφαλμένα εξέλαβαν πως η καθημερινή ενόχληση και αποκάλυψη παρανομιών των συνεταιριστικά διαπλεκόμενων πολιτικών και εργολάβων θα σταματήσει με την επιβολή της ποινής όμως οι ηθικοί αυτουργοί στη βιασύνη τους άφησαν εμφανή τα δολίων κινήσεών τους, ίχνη.
Αγαπητοί φίλοι μη πτοείστε, έχετε τη στήριξη και τη θερμουργό συμπαράσταση των ορθά σκεπτόμενων Ηλείων που ευτυχώς υπάρχουν ακόμη. Δεν τους ισοπέδωσε η μαυρίλα του μαυραγοριτισμού και της διαπλοκής.
Προσωπικά συμπαρίσταμαι στη δοκιμασία και τον αγώνα σας. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο για νέους αγώνες ,πιο επίμονους, πιο αδιαπραγμάτευτους, πιο δυναμικούς, πιο αποτελεσματικούς για να καθαρίσει κάποτε η κόπρος του Αυγεία από την αγαπημένη μας και πολύπαθη Ηλεία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς


Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης
Δικηγόρος
Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών
Αντιπρόεδρος
Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου