ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Λ.Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ



ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Την προσεχή Δευτέρα 21 η Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στα πλαίσια των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη με τίτλο: «ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ…ΕΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩ» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Βιβλιο-ΠΑΝΟΡΑΜΑ.
Πρόκειται για μια επιλογή από 47 δοκίμια του συμπολίτη συγγραφέα από όσα έχουν δημοσιευθεί την τελευταία τριετία στον Αθηναϊκό, τοπικό , και ηλεκτρονικό τύπο και αφορούν την ηθική και οικονομική κρίση που μαστίζει την τελευταία τριετία τη χώρα μας.
Μια φωνή ασυμβίβαστη που πραγματεύεται θέματα της Δημοκρατίας -Πολιτείας,(20 κείμενα) της Κοινωνίας (20 κείμενα) της Ευτεκνίας (8 κείμενα)της Αυτοδιοίκησης (7 κείμενα ) και της Εκκλησίας (5 κείμενα).
Ο συγγραφέας πολυγραφότατος, δίνει εδώ και πενήντα ακριβώς χρόνια, το δικό του πνευματικό-αγωνιστικό παρόν και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πνευματικά, πολιτικά και πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας και του νομού μας καθώς και στο πολυτεκνικό κίνημα της χώρας μας.
Διακρίνεται για την ευθύτητα του λόγου του, την καθαρότητα των αντιλήψεών του , τη σταθερότητα των αρχών του, και την συνήθως καυστική κριτική του.
Το προηγούμενο έργο του κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από τις εκδόσεις Βιβλιο-ΠΑΝΟΡΑΜΑ με τον τίτλο: «ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ», σχολιάσθηκε ευμενώς από τους κριτικούς και άφησε άριστες εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό.
Για το βιβλίο και το μνημόνιο θα μιλήσουν οι:
Σταύρος Ιντζεγιάννης Λογοτέχνης Δημοσιογράφος,
Φώτης Δημητρόπουλος Φιλόλογος-Συγγραφέας,
Bασίλης Λάζαρης, Καθηγητής Ιστορικός Συγγραφέας και
Χρήστος Μούλιας, Δικηγόρος -Συγγραφέας-Ιστορικός Ερευνητής.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο Λεωνίδας Καρνάρος Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών.
Στους συμπολίτες που θα παραστούν στην εκδήλωση θα δοθεί δωρεάν ένα αντίτυπο του βιβλίου, προσφορά του συγγραφέα.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου