E.B.O.: EXOYΝ « ΘΑΨΕΙ» ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 2 ΔΙΣ Ευρώ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ

E.B.O.: EXOYΝ « ΘΑΨΕΙ» ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 2 ΔΙΣ Ευρώ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ

Ντροπή τους!. Για τους ψοφοδεείς συγκυβερνήτες της χώρας κάνουμε λόγο. Υποκύπτουν στα προστάγματα της τρόικας και απεμπολούν τα εθνικά συμφέροντα και οφέλη.
Αποκαλύπτουμε σήμερα ,μέσα από αυτή τη στήλη ένα ακόμη αίσχος ,μια ακόμη ραγιάδικη συμπεριφορά των τροικανόδουλων απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τα «κοράκια» της αμυντικής βιομηχανίας μας.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ινδίας έχει αποστείλει έγγραφο στην Ε. Β. Ο. και ζητάει τιμές για την παραγωγή 426 δίδυμων πυροβόλων τύπου «Άρτεμις» και 3.250.000 πυρομαχικών, αντιστοίχων γι’ αυτά τα πυροβόλα. Οι Ινδοί έχουν απευθυνθεί και σε δύο ακόμη εταιρείες αλλά δείχνουν ότι θάθελαν η «δουλειά» να γίνει με την Ελλάδα. Και τούτο διότι είχαν μεταβεί πριν από ένα χρόνο διακριτικά στα εργοστάσια του Αιγίου και της Μάνδρας ,είχαν δει τα προϊόντα, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και ήδη έχουν ζητήσει εγγράφως προσφορά.
Υπολογίζεται ότι το κόστος της παραγγελίας των Ινδών ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ! .Τρελά λεφτά! Αν ενδιαφερόμασταν πραγματικά θα είχαμε πάρει τη «δουλειά» και σήμερα δεν θα μιλούσαμε για συρρίκνωση της Ε.Β.Ο. για απολύσεις κ.ο.κ. Το αντίθετο .Για να παραχθεί η παραγγελία των Ινδών απαιτείται η πρόσληψη κι άλλων εργαζομένων πέραν των υπαρχόντων!
Τα «γιουσουφάκια» των σαράφηδων του Βερολίνου κρύβουν το Ινδικό ενδιαφέρον και μεις απαθείς ,και αποσβολωμένοι παρακολουθούμε το ξεπούλημα της χώρας.
Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή:
Γ.Α.Α
Σχόλιο από την εφημερίδα "ΑΛΛΑΓΗ" της Πάτρας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου