ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

AΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΗΛΙΔΑΣ


Ό Σύλλογος Πολυτέκνων ΄Ηλιδας για πρώτη φορά φέτος από τη σύσταση του, στη διάρκεια Πρωτοχρονιάτικης γιορτής που θα γίνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 10 π.μ. μετά τη Θεία Λειτουργία στο Ενοριακό Κέντρο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καθολικής Γαστούνης θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά που εισήχθησαν στα Α. Ε .Ι. και Α. Τ.Ε. Ι.
Συγκεκριμένα θα δοθούν εκ μέρους του Συλλόγου τιμητικά διπλώματα, και σειρά Λογοτεχνικών βιβλίων, προσφορά της Εταιρείας Λογοτεχνών ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής θα κοπεί η πίτα του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους γονείς που τα παιδιά τους εισήλθαν επιτυχώς στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ να ενημερώσουν τα γραφεία του Συλλόγου τις ώρες λειτουργίας του (Τετάρτη και Σάββατο από 11π.μ. έως 1μ.μ.)μέχρι το Σάββατο 22 Ιανουαρίου προκειμένου να συμπεριληφθούν στο κατάλογο των φοιτητών προς βράβευση.
Μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή και να περιληφθούν στον κατάλογο και παιδιά πολυτέκνων γονέων που δεν είναι μέλη του Συλλόγου Ηλιδας όμως διαμένουν εντός των ορίων του νέου Δήμου Πηνειού.
.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου