ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

AΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΗΛΙΔΑΣ

Ό Σύλλογος Πολυτέκνων ΄Ηλιδας χτες Κυριακή 23 Ιανουαρίου για πρώτη φορά φέτος , στη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής που έγινε αμέσως μετά τη θεία λειτουργία στο Ενοριακό Κέντρο Παναγίας Καθολικής Γαστούνης με την παρουσία πολυτέκνων και φίλων πολυτέκνων τίμησε τα παιδιά πολυτέκνων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν με ειδικό βραβείο , μια Ανθολογία και το έργο «1922» του Λευτέρη Μαρινέλλη οι φοιτήτριες Άννα -Μαρία Κουμπαρούλη του π. Ηλία που εισήχθη στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών Κρήτης και Θεοδοσία Κουτσοδήμου του Κων/νου η οποία εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων.
Την κοπή της πίτας ευλόγησαν οι πολύτεκνοι Ιερείς της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου π. Φώτιος Δέρβος και Ανδρέας Καρνέζος ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου Πολυτέκνων Ηλιδας και Αντιπρόεδρος της Α.Σ.Π.Ε. Λεωνίδας Μαργαρίτης.
Μηνύματα με την ευκαιρία της γιορτής απέστειλαν ο Πρόεδρος της ΑΣΠΕ κ.Βασίλειος Θεοτοκάτος,ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης.
Στους προσκαλεσμένους μοιράσθηκε η πίτα και προσφέρθηκαν καφές αναψυκτικά και ποτά.
Τυχερός της πίτας υπήρξε η πολύτεκνη Γιαννούλα Χα Κων/νου Κόλλια μητέρα τριών παιδιών η οποία έλαβε μια ασημένια εικόνα της Παναγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου