ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο φίλος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε δηλώσεις του την 11η παρελθόντος μηνός Νοεμβρίου δήλωσε απαντώντας σε σχετική με την πιθανότητα περικοπής των επιδομάτων των τριτέκνων και πολυτέκνων ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδα VETO δήλωνε τα εξής:
«Γενικώς, επιδόματα αυτού του είδους θα εξορθολογισθούν με βάση τις κατευθύνσεις του προϋπολογισμού. Δεν θα περικοπούν τα επιδόματα ,αλλά από τα 800 περίπου εκατομμύρια ευρώ που δίνουμε για οικογενειακά επιδόματα θα εξοικονομηθούν όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός 150 με στοχευμένες παρεμβάσεις. π. χ. ένας με εισόδημα 100.000 ευρώ δεν χρειάζεται πολυτεκνικό επίδομα. Ξέρω βέβαια και τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, γι’ αυτό θα είμαι πολύ προσεκτικός.»
Δεν πέρασε ένας μήνας από εκείνες τις δηλώσεις του και με το προσχέδιο νόμου : «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις» όχι μόνο δεν εξορθολόγησε το καθεστώς των χορηγουμένων επιδομάτων των πολυτέκνων αλλά κυριολεκτικώς τα ισοπέδωσε.
Ο εξορθολογισμός για το φίλο κ. Υπουργό σημαίνει σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 43 του προσχεδίου νόμου , μηνιαίο επίδομα στις πολύτεκνες οικογένειες ύψους 44 ολόκληρων ευρώ όχι ασφαλώς για κάθε παιδί αλλά για κάθε οικογένεια που έχει πάνω από τέσσερα παιδιά και οικογενειακό εισόδημα κάτω από 40.000 ευρώ.
Εξορθολογισμός σημαίνει για τον κ. Υπουργό όσοι έχουν εισόδημα πάνω από το ποσό των 40.000 ευρώ παύουν να έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα και ότι αυτή συνεπάγεται ανεξάρτητα εάν έχει 4 ή 14 παιδιά.
Ο Συνταγματολόγος φίλος καθηγητής κ. Λοβέρδος γνωρίζει όπως άλλωστε το δήλωσε στο δημοσιογράφο της εφημερίδας VETO τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία με πληθώρα αποφάσεων καθώς και της Ολομελείας του έχει κρίνει πως είναι αντισυνταγματική κάθε διάταξη που καθορίζει όριο εισοδήματος για την καταβολή των επιδομάτων και των συντάξεων στις πολύτεκνες μητέρες .
Παρ’ ότι λοιπόν γνωρίζει την παγία Νομολογία του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας μας εν τούτοις εισηγείται την ψήφιση ενός αντισυνταγματικού νόμου χάριν της προσαρμογής προς τις κατευθύνσεις του προϋπολογισμού.
Δεν ισχυρίζεται κανείς πως η οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι ανθηρή και δικαιολογεί παροχές. Όμως αυτές οι περικοπές πλήττουν ευθέως την υπόσταση του Έθνους η οποία βασίζεται στην οικογένεια και μάλιστα την πολύτεκνη οικογένεια.
Οι περικοπές ουσιαστικά οι καταργήσεις χορηγήσεως των επιδομάτων στους πολυτέκνους και η ουσιαστικά κατάργηση και αυτής ταύτης της πολυτεκνικής ιδιότητας αντιστοιχεί με γενοκτονία των Ελλήνων.
Στην ιστορία έχουμε καταγράψει και έχουν αναγνωρισθεί και διεθνώς , γενοκτονίες των Ποντίων, των Αρμενίων των Παλαιστινίων των Εβραίων. Αυτές όμως οι γενοκτονίες έγιναν από αντιπάλους και από άλλες εχθρικές εθνότητες. Αυτό που συμβαίνει όμως στη χώρα μας είναι πρωτοφανές η γενοκτονία γίνεται από εμάς τους ίδιους. Έλληνες επιχειρούν να αφανίσουν Έλληνες.
Καταλάβαμε πλέον γιατί τα κάνουν όλα αυτά.
Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε Έλληνα που δεν θα γεννηθεί , για την κάθε Ελληνίδα που δεν θα γεννηθεί…. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο. Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη ούτε στην εθνότητα ούτε στις παραδόσεις ούτε στη γλώσσα, ούτε στη θρησκεία ούτε στον πατριωτισμό.
Όλα αυτά θυσιάζονται στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης των λαών και της ισοπέδωσης των εθνοτήτων. Δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα στη χώρα μας .
Τα επεισόδια την πόλης μας μεταξύ Αφγανών-Πακιστανών-Σομαλών και δεν ξέρω ποίων ακόμη άλλων εθνοτήτων είναι μια πρώτη ένδειξη της κοινωνίας που ετοιμάζουμε.
Οι λέξεις πατρίδα και έθνος σβήσθηκαν από το λεξιλόγιο των ηγετών μας και σε λίγο θα πάψουν να αναγράφονται και στα λεξικά, αφού ήδη δεν γίνεται καμιά αναφορά στις λέξεις και φυσικά στη σημασία τους στα σχολικά βιβλία..
Δεν μας απομένει καμιά αμφιβολία πως οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα μας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!...
Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης Δικηγόρος
Αντιπρόέδρος Α.Σ.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου